Over Bosch Car Service J.T. van Steyn

Alles onder één dak voor uw gemak

 

Sinds 1987 is Bosch Car Service J.T. van Steyn hèt vertrouwde adres voor uw complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijke autogarage. Dit houdt in dat u voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk. Autobedrijf J.T. van Steyn is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas.

 

Bosch Car Service JT van Steyn is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Onze autogarage is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek. Wilt u een afspraak maken voor reparatie of onderhoud aan uw auto? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248.

Fabrieksgarantie

 

Bij Bosch Car Service J.T. van Steyn behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht met uw nieuwe auto en bent niet gebonden aan de dealer om uw fabrieksgarantie te behouden. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie officieel geldig blijft. Wij lichten hier verder toe waarom fabrieksgarantie bij ons een zekerheid is.

Geen onverwachte kosten

 

Wij stemmen altijd vooraf de kosten met u af. Indien de kosten hoger uitvallen, stellen wij u hier op tijd van op de hoogte. Eén ding weet u hierdoor zeker: bij Bosch Car Service J.T. van Steyn komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

BOVAG-gecertificeerd

 

Het BOVAG-lidmaatschap bewijst dat wij voor kwaliteit staan. Bosch Car Service J.T. van Steyn is BOVAG-gecertificeerd en daarmee in het bezit van een algemeen geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Het BOVAG kennis- en adviescentrum biedt ons netwerk professionele ondersteuning. U vindt hier meer informatie over vakkundigheid van BOVAG.

Erkend Duurzaam

 

Alle Bosch Car Service bedrijven zijn vanaf eind 2015 Erkend Duurzaam gecertificeerd. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Met dit keurmerk willen we laten zien dat Bosch Car Service oog heeft voor mens en milieu. Dit wil zeggen dat wij niet enkel gericht zijn op het milieu, maar ook op open en eerlijke lange termijnrelaties; met u!

Autoverhuur Voorhout

 

Wil je snel, goedkoop en makkelijk een personenauto of verhuisbus huren? Dan ben je bij autoverhuur Autohopper JT van Steyn in Voorhout aan het juiste adres. Wij verhuren personenauto’s, bestelauto’s / verhuiswagens (ook meubelbak met laadlift) tegen scherpe tarieven.

Autohopper logo
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen