Webpagina JTS Auto Volgsystemen

JTS Auto Volgsystemen
Beveilig uw auto, bedrijfsbus, aanhanger of camper met een JTS Auto Volgsysteem.
Altijd overzicht dankzij slimme techniek. Na installatie en monmtage van een van onze volgsystemen, verliest u uw voertuig niet meer uit het oog. Zelfs niet bij diefstal.

 

Op het JTS Auto online platform via uw account en/of op de JTS Auto APP zet u via uw smartphone direct waar uw voertuig zich bevindt. 24/7 wordt informatie verzameld en geeft u inzicht in bezochte locaties en gebeurtenissen of incidenten en zijn tot 2 jaar terug nog op te vragen.
We bieden een sluitende rittenregistratie, maar geven ook exacte informatie over snelheidsoverschrijdingen, afwijkend rijgedrag maar ook brandstofverbruik en stimuleren hiermee kostenefficiënt rijden. Hiermee kan de kilometerprijs verlaagd worden en vermindert slijtage.

mapje

Kilometerregistratie

Het bijhouden van een rittenregistratie van uw zakelijke auto kan een tijdrovende klus zijn.
Voor iedereen die niet de privé bijtelling wil betalen verlangt de Belastingdienst een sluitende kilometeradministratie. De JTS Auto Connect Route of Connect Secure met optie rittenregistratie worden alle ritten automatisch bijgehouden in uw voertuig.
De rapporten zijn eenvoudig te downloaden en op te slaan in uw administratie of kunt u versturen naar en indien bij de Belastingdienst. Alle ritten en gereden kilometers worden 7 jaar opgeslagen en bewaard

Beveiliging Voertuig

 

Bij de diefstal van een voertuig ís het vaak de snelheid van de diefstal waar op gelet moet worden.
Een voertuig is in veel gevallen snel open en gestart en kan zich dan direct en met hogere snelheid verplaatsen. Bij het beveiligen van een voertuig tegen diefstal is het dus van het grootste belang dat de detectie van de diefstal zo snel mogelijk plaatsvindt. Om deze reden wordt in veel gevallen een alarmsysteem gekoppeld aan het voertuig volgsysteem. Zodra het alarm diefstal detecteert zal er via het volgsysteem een melding worden gemaakt naar de eigenaar en/of alarmcentrale.

Ook in het geval van de beveiliging van uw auto of bedrijfsbus adviseert JTS Auto het gebruik van een Multitracker set. (JTS Auto Volgsysteem + Gecertificeerd Alarmsysteem).  

 

Vraag naar een passend volgsysteem voor uw (bedrijfs)auto en laat u adviseren over de beste oplossing.
Bel ons voor een afspraak: telefoonnummer 0252-214248.

Alle data van de rittenregistratie overzichtelijk in een tabel, precies zoals de fiscus dit eist

rittenregistratie jt van steyn
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen