Ford Kuga

2.5 PHEV 225pk Titanium X
    Bouwjaar 2022
    Kilometerstand 29.753 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    60494
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2022
    KleurZwart
    BrandstofHybride
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)4629 X 2178 X 1680
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Binnenkort bij ons in de showroom een prachtige Ford Kuga 2.5 Plug in Hybrid. Met 225pk en de combinatie van de benzine en elektromotoren is dit een heerlijke auto om in te rijden. Zowel sportief als comfortabel rijgedrag wordt beloond in deze auto. Puur op elektriciteit heeft de Kuga een bereik van 45km, dit is voor het woonwerk verkeer ideaal om goedkoop te rijden.

    In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Ford. Als veilige optie heeft deze Ford Kuga lane assist, die u binnen de lijnen van uw rijstrook houdt wanneer u even niet oplet.

    De auto wordt afgeleverd inclusief een nieuwe onderhoudsbeurt en 12/24 maanden garantie.

    Wij bieden ook meerdere opties voor private of financial lease aan. Bel/mail ons voor de mogelijkheden en een eventuele proefrit. Graag tot snel!

    Vertoonde prijs is inclusief BTW.


    Bedrijfsinformatie

    Autobedrijf J.T. van Steyn is een all round garage in Voorhout sinds 1987, onze vestiging in Voorhout is al meer dan 35 jaar actief in en buiten de regio en staat bekend om zijn uitstekende service, goede prijs kwaliteit verhouding en vaste team van medewerkers die altijd voor u klaar en houden u dagelijks op de weg. We hebben altijd een mooie mix aan gebruikte auto’s staan. De auto's zijn zorgvuldig gecontroleerd in de werkplaats en voorzien van de juiste kilometerstand-documentatie.
    Kijk voor een volledig overzicht van onze voorraad op www.jtsauto.nl. Informeer naar de garantie mogelijkheden tot 24 maanden. Wij zijn aangesloten bij Bovag, Nationale Autopas en Bosch Car Service. Financiering en private lease mogelijk.
    Personenauto’s die minder dan 120.000 km hebben gereden, jonger dan 7 jaar zijn en de verkoopprijs boven €4.500 is, hebben 12 maanden bovag garantie. De overige personenauto’s waar dat niet voor geldt en bedrijfsauto's hebben standaard 3 maanden garantie en worden met een nieuwe apk afgeleverd, de garantie is verlengbaar 6 maanden kost € 595,- en 12 maanden € 895,-.
    Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite en advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Er kunnen dan ook geen rechten aan deze advertentie worden ontleend. Vertrouwt u daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    5- Zitplaatsen
    12V Oplaadpunt bagageruimte
    18 inch lichtmetalen velgen 5x2-spaaks Magnetic/Machined met 225/60 banden
    18 inch lichtmetalen velgen 5x2-spaaks Rock Metallic
    24 maanden garantie, optioneel.
    220V aansluiting achterzijde middenconsole (max. 150W)
    Achterbank in 2 delen verschuifbaar in lengterichting
    Achterspoiler in carrosseriekleur
    Achteruitrijcamera
    Active Braking/Pre Collision Assist (voor auto's, voetgangers en fietsers)
    Airbags: Voor bestuurder en voorste passagier
    Airco
    Garanties
    Bovag
    Fabrieksgarantie 01-11-2024