ALTIJD weten waar uw voertuig is (geweest)

JTS Auto Volgsystemen: Connect Secure

Deze kleine track & trace unit is aan te sluiten in uw voertuig met een eigen accu (10V-30V) en is geschikt voor logistieke taken en secure beveiliging. Met een i-button of RFID functioneert de Connect Secure ook als startonderbreker, waarbij deze functie ook na diefstal nog op afstand ingeschakeld kan worden.

Verschillende alarmmeldingen bieden extra veiligheid zoals het wegsleepalarm, geofence overschrijdingen (virtuele hekwerken) en accu laag melding. Een back-up accu waarborgt de werking van de unit ook na afkoppelen van de hoofdaccu van het voertuig.

D.m.v. uw eigen account op het JTS Auto Volgsystemen online platform en een Android of iOS APP op uw mobiele device, beheert u eenvoudig uw voertuig(en) als het gaat om logistiek, beveiliging, service-management en beheer.
Autobedrijf J.T. van Steyn biedt eindgebruikers van JTS Auto Volgsystemen een aansluiting op een gecertificeerde meldkamer. Na diefstal krijgt u direct professionele ondersteuning van de meldkamer die de officiële instantie kan inschakelen.
U heeft een keuze uit een EU all-in of wereldwijde all-in licentie als het gaat om connectiviteit en communicatie van de systemen.

De JTS Auto Connect Secure kost Euro 269,- incl. BTW + montagekosten en de gebruikerslicentie Euro 72,- excl. BTW per jaar (nog geen 20 ct per dag).

JTS Auto biedt onze klanten voor een actieprijs een volgsysteem die zeer eenvoudig is te plaatsen.
BEKIJK deze actie >>>

JTS Auto volgsystemen

Aanbieding: JTS Auto Connect Easyfix nu voor € 199,- incl. BTW + montagekosten. Gebruikerslicentie € 84,- per jaar (7 euro per maand excl. BTW en omgerekend ong. 28 ct per dag).
Live tracking, geofencing, routehistorie, alarmen en waarschuwingen.

 

Autobedrijf J.T. van Steyn heeft onder eigen label JTS Auto Volgsystemen in haar assortiment.
In elk voertuig of mobiel object kan een passend volgsysteem geïnstalleerd worden in onze werkplaats. Optioneel met een gecertificeerd alarm of startonderbreker.
Te gebruiken voor live volgen, routes en locaties, alarm bij diefstal en meldingen voor service -en
onderhoud. Maar ook voor belasting proof rittenregistratie. Eigen account op het JTS Auto Online Platform en (Web)APP. Vraag naar de mogelijkheden en demo. 

JTS Auto volgsystemen
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen