Over Bosch Car Service J.T. van Steyn

Sinds 1987 is Bosch Car Service J.T. van Steyn hèt vertrouwde adres voor uw complete autoservice in de Duin- en Bollenstreek. Wij zijn een merkonafhankelijke autogarage. Dit houdt in dat u voor het onderhoud en reparatie van alle automerken en modellen bij ons terecht kunt. Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als tweedehands auto’s, ongeacht het merk. Autobedrijf J.T. van Steyn is lid van de Bovag en aangesloten bij de Nationale Autopas. 

 

Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Historie Bosch Car Service J.T. van Steyn 

Sinds 1987 is Bosch Car Service J.T. van Steyn gevestigd in Voorhout op Teylingerlaan 82A. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit.

Doordat wij aangesloten zijn bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service, kunnen wij altijd de nieuwste technieken, de meest geavanceerde apparatuur, kennis en kunde in werkzaamheden door ervaren monteurs garanderen. Tevens maken we gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, zodat fabrieksgarantie intact blijft.

 De voordelen van Bosch Car Service J.T. van Steyn op een rijtje

  • Passend vervangend vervoer
  • BOVAG Reparatiegarantie (tot 6 maanden na reparatie)
  • Onderhoud volgens fabrieksspecificaties

BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam

Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht.

Bosch Car Service JT van Steyn is gevestigd aan de Teylingerlaan 82a in Voorhout / Teylingen. Onze autogarage is eenvoudig bereikbaar vanuit de hele Duin- en Bollenstreek. Wilt u een afspraak maken voor reparatie of onderhoud aan uw auto? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-214248.

Autoverhuur Voorhout

 

Wil je snel, goedkoop en makkelijk een personenauto of verhuisbus huren? Dan ben je bij autoverhuur Autohopper JT van Steyn in Voorhout aan het juiste adres. Wij verhuren personenauto’s, bestelauto’s / verhuiswagens (ook meubelbak met laadlift) tegen scherpe tarieven.

Autohopper logo
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen